بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند

بازگشت حجاج ایرانی از ۱۱ خرداد به کشور

بازگشت حجاج ایرانی از ۱۱ خرداد به کشور رئیس سازمان حج و زیارت از پایان رمی جمرات حجاج ایرانی و آغاز پروازهای بازگشت از 11 خرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 29
کد خبر: ۳۰۹۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آخرین وضعیت حجاج ایرانی در سرزمین منا اظهار کرد: امروز دوازدهم ذی‌الحجه است و حجاج ایرانی برای انجام مرحله پایانی رمی جمرات به محل جمرات در منا اعزام شدند.

وی افزود: عملیات رمی جمرات حجاج ایرانی تا بعدازظهر امروز به پایان می‌رسد و زائران به هتل‌های خود بازمی‌گردند. خوشبختانه با تمهیدات انجام‌شده و استقرار نیروهای امدادی و هیئت پزشکی در مسیرها، حادثه خاصی برای حجاج ایرانی رخ نداد.

رشیدیان ادامه داد: امیدواریم همه زائران ایرانی به سلامت از سرزمین منا به محل اقامت خود منتقل شوند و از پانزدهم ذی‌الحجه نیز پروازهای بازگشت حجاج به کشور آغاز می‌شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به برخی مشکلات در بازگشت زائران گفت: در بعضی مناطق به‌ویژه جنوب غرب و شمال غرب کشور برای اختصاص ایستگاه پروازی با مشکلاتی مواجه شدیم و متأسفانه با وجود پیگیری‌ها، امکان برقراری پرواز برای این مناطق فراهم نشد که از این بابت شرمنده زائران این استان‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم در روزهای آینده با همکاری شرکت هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌ها، شرایط لازم برای برقراری پرواز به این مناطق نیز فراهم شود تا زائران، به‌ویژه افراد خسته و بیمار، راحت‌تر به شهرها و استان‌های خود بازگردند.

کلمات کلیدی: حجاج
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار